12 gün önce bulunan cesedin kimliği henüz belirlenemedi

YUSUF ÖZTÜRK | TRABZON - 07.07.2012 14:36 Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi sahilinde12 gün önce bulunan 45-55 yaşları arasındaki erkek cesedinin kimliği henüz belirlenemedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gecen hafta başında kayalıklar arasında sıkışmış şekilde cesedi gören Berkay Gürdal (17) ile Tolunay Şentürk (17) polise haber verdi. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde geniş çaplı arama yaptı. İlk incelemelerde adamın, yosunlu ve nemli olan kayalıklardan kayarak düştüğü ve bu sırada başını denizin içindeki kayalara vurarak hayatını kaybettiği sonucuna varıldı.

Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından ceset Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Trabzon Ali Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin henüz kimliği belirlenemedi. Cesedin üzerinden gömlek, pantolon ve ayakkabının dışında kimliği belirleyici hiçbir belge ve telefon cihazı da bulunamayan şahsın kimliği 12 gündür belirlenemedi. Şahsın cenazesi, kimliğinin belirlenememesi ve yakınlarının da ortaya çıkmaması nedeniyle halen Trabzon Ali Tıp Kurumu'nda bekletiliyor. Yetkililer, 15 gün içerisinde kimliği belirlenemeyen cesetlerin belediyeler tarafından kimsesizler mezarlığına defnedileceğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber