Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Hocalar Belediyesi tarafından yapılan ilan ve duyuruların daha net algılaması için ses sitemine 5 yeni alıcı ve 15 adet yeni hoparlör takıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın, yaptığı açıklamada, toplam 18 alıcı ve 48 hoparlörle vatandaşların belediyeden yapılan duyuruların daha net işiteceklerini söyledi.

İlçeye ses sistemi için 5 yeni alıcı ve 15 yeni hoparlör takıldığını ifade eden Akın, belediyenin çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

-Emirdağ'da "Gurbetçi Festivali" kapsamında panel düzenlenecek

Bu yıl 9'uncusu yapılacak Emirdağ Belediyesi "Gurbetçi Festivali" kapsamında panel düzenlenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, panelin Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Ankara Barosu avukatlarından Mehtap Biçer Dönmez tarafından 11 Temmuz'da saat 20.30'da düzenleneceği bildirildi.

Panelde, "Hem yurt dışında, hem Türkiye'de emekli olabileceğinizi biliyor muydunuz-", "Artık Türk vatandaşlığından çıkanların da emekli olabildiğini biliyor muydunuz-", "Yurt dışında işe başlama tarihinin Türkiye için de işe başlama tarihi olduğunu biliyor musunuz-", "Nasıl daha az prim ödeyerek, daha genç, daha erken yaşta emekli olursunuz-" ve "Kesin dönüş şartı kalktığını biliyor musunuz-" konularının işleneceği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber