Mersin halinde nakliye gerginliği

Mersin Hal Kompleksi'nde Hal-Koop üyeleri ile sevkiyatçı esnafı arasında nakliye gerginliği yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Araçlarının geçişlerine izin verilmediğini iddia eden sevkiyatçılar hal ikinci kapısını trafiği kapattı. Hal-Koop üyeleri ile sevkiyatçılar arasındaki gerginlik polisin araya girmesi ile yatıştı.

Mersin Hal Kompleksi'nde taşıma işe yapan Hal-Koop esnafları ile sevkiyatçı esnafı arasında tartışma çıktı. Halden aldıkları ürünleri şehir dışına sevk eden esnafların ürünlerini komisyonculardan işyerlerine de kendi araçları ile taşımak istemesine Hal-Koop esnafları tepki gösterdi. Hal içindeki taşıma ihalesini belediyeden yıllar önce ihale ile kendilerinin aldığını iddia eden Hal-Koop üyeleri, sabah saatlerinde sevkiyatçılara ait araçların geçişine izin vermemesi üzerine gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sevkiyatçılar Hal Müdürlüğü yanında bulunan ikinci kapıyı trafiğe kapattı. Her iki tarafta kapı önünde toplanarak birbirlerine tepki gösterdi.

Taraflar zaman zaman birbirlerine sözlü sataşmalarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Uzun uğraşlar sonucu polisler yetkililerle konuşarak sorunlarını çözme konusunda ikna etti. Taraflar olaysız bir şekilde dağılırken yarım saatlik aranın ardından hal girişi trafiğe açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber