Sıcak Pazarı da Vurdu

Sıcak hava Çorlu'nun en yoğun olan semt pazarlarından biri olan Çetin Emeç Bulvarı üzerinde kurulan semt pazarını da etkiledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hava sıcaklığının yükselmesi ile semt pazarı adeta boş kaldı.

Aşırı sıcakların baş gösterdiği Çorlu'da her geçen gün artan sıcaklıklar nedeniyle pazarcı esnafı ve semt pazarına alışverişe çıkan vatandaşlar da etkileniyor. Sıcağın etkisini her geçen gün arttırması ile semt pazarlarına gelen kişi sayısı azalınca pazarcı esnafının işleri de durma noktasına geldi.

Aşırı sıcaklar yüzünden iş yapamaz hale geldiklerinden yakınan pazarcı esnafı sıcak hava nedeniyle sabahın erken saatleri ile akşam serininde işlerin biraz kıpırdadığını günün diğer bölümlerini özellikle de güneşin ve hava sıcaklığının yoğun olduğu saatleri neredeyse hiç satış gerçekleştiremeden geçirdiklerini söylediler.

Sıcaklardan dolayı ayakta zor duruyoruz diyen esnaflar, vatandaşların da sıcak hava nedeniyle dışarı çıkamaz hale geldiğini bu nedenle geçtiğimiz haftalara oranla sıcaklık arttıkça satışların azaldığını belirttiler. Sıcak hava nedeniyle kısa sürede bozulan bazı meyve sebzelerin çöpe gittiğine de dikkati çeken esnaflar, çadırlar ve brandalarla Pazar içerisinde gölge alanlar oluşturmaya gayret gösterdiklerini de dile getirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber