Edremit'te gençleri camiyle buluşturma kampanyası başlatıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesi Cennetayağı Mahallesi Camisi'nde, ?Haydi Gençler Camiye? sloganıyla gençleri camiyle buluşturma çalışması başlatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vakit namazlarında gençlerle buluşma planlayan cami yetkilileri, bu amaçla programlar düzenliyor. 25 Haziran ile 17 Ağustos 2012 arasında devam edecek kampanya, Kadir Gecesi ödül dağıtımıyla son bulacak.

Günde beş vakit namaz kılmayı amaçlayan kampanyaya katılımın yoğun olduğu gözlenirken sabah ve yatsı namazlarına katılanlara 30, öğle, ikindi ve akşam namazlarına katılanlara ise 10 puan verilerek değerlendirme yapılıyor. Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye bisiklet, üçüncüye çeyrek altın ve bütün katılımcılara çeşitli hediyeler verilecek. Sponsorlara ihtiyaç duyulduğunu belirten yetkililer, "Kapılarımız herkese açık. Bugün etrafımıza baktığımızda gördüğümüz gençlerin birçoğu amaçsızca yaşamaktadır. Bugününü düşünen, yarınını hesaba katmayan bir gençlik yetişmektedir. Biz inanıyoruz ki gençlerimiz camilerimizle buluşursa manevi kimliklerine bürünüp kendilerine çekidüzen verecek ve sadece bugünü değil, yarınını da düşünür hale geleceklerdir. Biz de bu anlamda gençlerimize ulaşıp camilerimize davet ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber