Sele kapılan 13 yaşındaki Cansu'nun cesedi bulundu

Samsun'da bir hafta önce meydana gelen sel felaketinden akıntıya kapılara kaybolan 13 yaşındaki Cansu Kaçan'ın cesedi yapılan arama çalışması sonucu bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun"un Canik ilçesi Yılanlıdere bir otomobil içinde otururken, sel sularının aracı sürüklemesi sonucu araçtan inerek akıntıya kapılan Kadriye Aktaş(34) ile teyzesinin kıza 13 yaşındaki Cansu Kaçan, kaybolmuştu. Kadriye Aktaş'ın cesedi 4 gün önce Yılanlıdere mevkiinde bulunurken, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile AFAD ekiplerinin yaptıkları ara çalışması sonucu Cansu Kaçan'ın de cesedi bulundu. Kadriye Aktaş'ın bulunduğu yere yakın bir yerde toprak altında bulunan Cansu Kaçan'ın cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cansu Kaçan'ın da cesedinin bulunmasıyla birlikte Samsun'un Canik ve Ayvacık ilçelerinde yaşanan sel felaketinden ölenlerin sayısı 14'e çıkmış oldu.

Öte yandan, cesedi bulunan Cansu Kaçan ile aynı otomobilde bulunan ve sağ olarak kurtulan 2 genç, dün Samsun Adliyesi'ne sevk edilmiş, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmışlardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber