Başkan Tuna: Kimse bizden farklı muamele beklemesin

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir radyo programında hayata geçirdiği hizmetleri anlatıp, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 20:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkelerinden asla taviz vermediklerini ifade eden Başkan Tuna, ?Kimse bizden farklı muamele beklemesin. Faklı muamele ayrımcılık ve kayırmacılığa belediye hizmetlerinde izin veremem.? dedi. 500 bin nüfusun kendisine verdiği emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Tuna, ?Gerek halk günlerinde gerekse esnaf ziyaretlerinde vatandaşın teveccühünü yakinen hissetmek bizi ayrıca memnun ediyor.? diye konuştu.

Radyo aracılığıyla bir kez daha tüm vatandaşları 14 Temmuz Cumartesi günü Sincan Şehir Stadı'nda yapılacak Sincan Yağlı Güreşleri'ne davet eden Başkan Tuna, ?Sincan zaten er meydanı gibi. Açık ve şeffaf olan ihalelerimiz de bunu gösteriyor. Kim işi en düzgün şekilde en uygun şartlarda yapabiliyorsa o kazanıyor. İhalelerimize katılımın yüksek olması dolayısıyla kıran kırana geçmesi de ayrıca milletimizin emanetini korumak adına bizi sevindiriyor. Sincan er meydanında ihaleleri de hak eden kazanıyor.? dedi.

Ankara Çayı projesinin son durumu hakkında da bilgi veren Başkan Tuna, çay etrafındaki peyzaj çalışmalarının başladığını, mümkün olan en kısa süre içinde vatandaşların Ankara Çayı'nın kenarında rahatlıkla çay içebileceğinin müjdesini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber