Sadece gazete satan bayii uygulaması başlattılar

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Basın İlan Kurumu ile Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD) ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin öncülüğünde kent merkezine yerel ve ulusal gazete satış bayii açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sadece gazete satılan bayi olması açısından Türkiye'de ilk olan uygulama, Zonguldak'ta gazete okuma ve satın alma kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Zonguldak Valiliği'nin önünde açılan gazete satış noktasına, Zonguldak'ın ilk gazetecisi ve matbaacısı Tahir Karaoğuz'un ismi verildi. Vatandaşların ilgisini çeken bayide yerel ve ulusal gazeteler satılıyor.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ile KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, yerel gazeteleri vatandaşlarla buluşturduklarını belirtti. Osman Sav, ?Bu projemize destek veren Valimize, Belediye Başkanımıza ve Basın İlan Kurumu'na teşekkür ediyoruz. Çok hayırlı ve güzel bir gazete satış bürosuna sahip olduk. Bu gazete satış bürosu ile yerel ve ulusal gazetelerimizi halkımızla bütünleştirmiş olduk. Önceliğimiz yerel basın ancak ulusal gazetelerimize de stantlarımızda yer veriyoruz. Ayrıca gazete bayimize ilgi gösteren vatandaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber