"Huzur ve güvenin temini için polis her zaman görevinin başında"

Yozgat Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, huzur ve güvenin temini için polisin her zaman görevinin başında olduğunu ve bu bakımdan huzurlu bir ilçe olduklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde, mahalle muhtarlarının katılımı ile huzur toplantısı düzenlendi. Muhtarların sorunlarının dinlendiği ve çözüm yollarının arandığı toplantıda, önceki yıllara oranla asayiş olaylarında büyük azalma olduğuna vurgu yapılırken, suçlardaki azalmada polis vatandaş işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

Emniyet Müdürü Tepe, polis ile vatandaşların işbirliği içerisinde çalışması halinde, huzuru bozmaya çalışan kişilerden kısa sürede temizlenerek ilçenin daha da huzurlu bir yer haline geleceğini belirtti. Tepe, "Polisimizin her zaman için en büyük destekçisi muhtarlar ve vatandaşlarımızdır. Polis, gece gündüz demeden görevinin başında ve halkın huzuru için çaba sarf ediyor. Sizlerden gelecek kişisel ve mahallelerle ilgili sorunları çözme konusunda kanunlar çerçevesinde her zaman yanınızdayız." dedi.

Vatandaşların da 155 Polis İmdat hattını en küçük bir olayda dahi araması gerektiğini ifade eden Tepe, ?Bizim gözümüz kulağımız her zaman sizlersiniz. Boğazlıyan, zaten huzurlu bir ilçemizdir. Biz bu huzurun daha da artırılması için neler yapabiliriz, vatandaşımız bizden neler istiyor, nasıl bir hizmet arzuluyor, bunları öğrenmek için bugün bu toplantıyı düzenledik." diye konuştu. Toplantıda, muhtarların sıkıntıları bire bir dinlenerek karşılıklı çözüm ve önerilerinde bulunuldu. Muhtarlardan, mahallelerindeki durumla ilgili bilgi alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber