Eşi interneti kesti diye evden kaçan kadın ölü bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde seyir tepelerinin alt kısmında bulunan ormanlık alanda kadın cesedi bulundu. Vatandaşlar tarafından bulunan cesedin, evin internetini kesen eşine not bırakarak evden kaçan Zeynep Öksüm'e (27) ait olduğu belirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fethiye Kalesi alt kısmında ormanlık alanda dün akşam saatlerinde bir kadın cesedi bulundu. Vatandaşlar tarafından fark edilen cesette inceleme yapan polis ekipleri, cesedin sabah saatlerinde kayıp ihbarı yapılan Zeynep Öksüm'e ait olduğunu belirledi. Ceset üzerinde inceleme yapan polis ekipleri Öksüm'ün sırt bölgesinde ve alnında darbeye bağlı yaralar tespit etti. Aynı zamanda Öksüm'ün cesedinin hemen yanındaki ağaçta da kan izlerine rastlandı. Ayakkabıları çıkmış haldeki Öksüm'ün yanı başında duran şarap şişesi de dikkat çekti. Öksüm'ün cesedi detaylı otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Fethiye devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay sonrasında soruşturmasını genişleten polis ekipleri bir çocuk annesi olan Zeynep Öksüm'ün eşi Durmuş Öksüm'e ulaştı. Gözaltına alınan Durmuş Öksüm eşinin kendisini aldattığını öne sürdü. İfadesinde eşini çok defa internet üzerinden başkaları ile yazışırken yakaladığını ve bu nedenle evdeki interneti kestirdiğini anlatan Öksüm, eşinin dün öğle saatlerinde kendisini arayarak acil eve gelmesini istediğini söyledi. Eşinin kendisini biriyle tanıştırmak istediğini belirterek eve çağırdığını kaydeden Öksüm'ün ifadesinde, ?Çalıştığım yerden izin alarak eve gittim. İçeri girdiğimde kimse yoktu. Daha sonra salona bırakılmış bir not buldum. Notta 'Seni aldattım, çok pişmanım, kendimi öldüreceğim.' yazıyordu. Hemen notu alarak Günlükbaşı Polis Merkezi'ne gidip durumu bildirdim.? dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber