Alev alev yanan evdeki 2 çocuk ağır yaralandı

İzmir'in Konak ilçesi Anafartalar semtindeki bir evde çıkan yangında 2 çocuk ağır yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 07:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın, 816 sokak numara 48'de bulunan binanın üst katında saat 02.00 sıralarında çıktı. Kemal Evgi (42) ile eşi Yıldız Evgi (35), çocukları Süreyya Yağmur Evgi (8) ve Berfin Evgi'nin (4) yaşadığı evi kısa sürede alevler kapladı. Anne, baba ve kızları Süreyya Yağmur Evgi dışarı çıkmayı başardı. Ancak evin en küçüğü olan Berfin Evgi içeride kaldı. Çevre sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevkedildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinden bir bölümü yangını söndürmeye çalışırken, özel kıyafetli ve oksijen tüplü bir grup itfaiyeci de minik Berfin'i dışarı çıkarmak için eve girdi. Eve giren ekipler, kısa sürede yoğun dumandan etkilenen minik Berfin'i dışarı çıkardı. Aile üyeleri ambulanslarla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Evin küçük kızları Süreyya Yağmur ve Berfin Evgi'nin hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtiliyor.

Evi kullanılamaz hale getiren yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangının çıkış sebebi yapılacak olan inceleme sonucu belirlenecek. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber