Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu, SBS başarısını kurban keserek kutladı

Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda iki öğrencisi Türkiye birincileri arasına giren Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu, bu başarıyı velileri ile birlikte kurban keserek kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul bahçesinde kesilen kurbanların etleri ihtiyaç sahiplerine gönderileceği söylendi.

İki Türkiye birincisi çıkaran okulda elde edilen başarı dolayısıyla tören düzenlendi. Düzenlenen tören sonrasında başarı dolayısıyla kurban kesildi. Törene yeni Genel Müdür Hayrettin Kaya, Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, öğrenciler ve veliler katıldı. Elde edilen başarı hakkında bilgi veren Özel Kızılırmak İlköğretim Müdürü Erkaş, "OYP puanına göre Burak Yeşilyurt 495,522 puanla Türkiye 544.'sü ve Kırıkkale birinci oldu. Kırıkkale'de OYP'ye göre ilk 30 da 15 öğrenci okulumuz öğrencisidir. Kırıkkale'de orta öğretim yerleştirme puanına göre İlde 1., 8.,9 ve 10.14.15.16.17.21.22.24.25. sırlamalarıyla ilk 10'da 4 öğrencimiz derece elde etmiştir. Bütün öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz." dedi.

Öğrencilerinin başarısının tesadüf olmadığını ifade eden Ertaş, "Öğrencilerimizin planlı ve programlı çalışmaları, öğretmenlerimizin yoğun ilgi ve takipleri, okulumuzun sunduğu yeni fiziki ortamları ve imkânları neticesinde bu başarılar elde edilmiştir. Okulumuz sadece SBS'de derece elde etmekle kalmamış, sosyal ve sportif aktivitelerde de il dereceleri elde etmiştir. Bu eğitim öğretim yılında yapılan basketbol, futbol, satranç ve yüzme turnuvalarında da il birincilikleri elde etmiştir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber