Ümraniye'de feci kaza : 1 ölü 3 yaralı

Ümraniye'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kullandığı otomobille bir hizmet aracına arkadan çırptı. Kazada 1 kişi öldü, biri çocuk 3 kişi de yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza TEM Otoyolu Çakmak Köprüsü altında saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kullandığı 01 E 5200 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Yüksel Kodan, park halinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Aracı'na arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, otomobilde bulunan biri çocuk 4 kişi yola fırladı. Kazada yaralananların yardımına önce çevredeki vatandaşlar koştu. Daha sonra kaza yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Ambulansın geç kalması büyük paniğe sebep oldu. Bir vatandaş, ambulans bekleyen Cihan Efe Kodan isimli çocuğu kucağına alarak özel bir araçla hastaneye götürdü. Bazı vatandaşlar durumu ağır olan Yüksel Kodan'ı hayatta tutmak için büyük çaba göterdi. Kodan'a uzun süre kalp masajı yapan vatandaşlara bir polis memuru ile itfaiye görevlisi de yardım etti.

Bir süre sonra sağlık ekipleri de olay yerine ulaştı. Yüksel Kodan'a kalp masajı yapan sağlık görevlileri, kodan'ı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksel Kodan'ın eşi Hayriye Kodan ile gelini Halime Kodan da bir süre kanlar içinde ambulans bekledi. Daha sonra gelen ambulansa alınan yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan Yüksel Kodan'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber