2B sorunun bittiği mahallede, kalıcı hizmetler başlıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yavuz Selim Mahallesi'nde 2B probleminin çözüldüğünü ve tapu sürecinin ardından mahallede belediyecilik hizmetlerine ağırlık vereceklerini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Tütüncü, belediye hizmet taleplerini dinlemek ve problemlere yerinde çözüm bulmak amacıyla Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Yunus Şahin'i ziyaret etti. Bölgenin prestijini artıran seyir terası ve muhtarlık binası hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Şahin, belediyenin acil hizmet taleplerini de hızlı bir şekilde karşıladığını söyledi.

Masa Dağı sırtlarında bulunan mahallede 2B ile ilgili mülkiyet probleminden dolayı bugüne kadar kalıcı hizmetler yapamadıklarından yakınan Tütüncü, mülkiyet engeline rağmen mahallenin değişik sokaklarında beton yol, beton kaldırım, merdivenli yol ve çevre duvarı çalışması yaptıklarını bildirdi. Orman vasfını kaybetmiş orman arazileriyle ilgili düzenlemenin yasallaşmasıyla birlikte, mahallenin en önemli problemi olan 2B sorununun çözüldüğünü hatırlatan Tütüncü, tapu tahsisi işlemlerinin ardından mahallede, yeni yol açma, asfalt, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarına ağırlık vereceklerini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber