Kepez Ramazan etkinlikleri 20 Temmuz'da başlıyor

Sahne gösterileri, çocuk eğlenceleri, konserler, alışveriş ve sohbet ortamlarının yaşanacağı geleneksel Ramazan etkinlikleri, Kepez'de 20 Temmuz'da başlayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kepez Belediyesi'nin, her yıl düzenlediği Ramazan etkinliği, bu sene de 20 Temmuz ile 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nın yanındaki otopark alanında düzenlenecek etkinlikte, ilçe halkı Ramazan akşamlarının sevincini ve coşkusunu birlikte yaşayacak. Etkinliğin düzenleneceği alanda; satış stantlarının olacağı geleneksel Türk evleri, dinlenme mekanları, sahne, lunaparkın kurulması ve etkinlik programıyla ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Her akşam iftardan sonra başlayacak olan Ramazan eğlencelerinde ilçe halkı, Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Aşık ile Maşuk gibi sahne gösterilerini ve hemşehri derneklerinin düzenleyeceği yöresel etkinlikleri, Aşıklar Gecesi ve Türk Tasavvuf Musikisi konserini izleme imkanı bulacak.

Bu yıl da ünlü sanatçıların yer alacağı Kepez Belediyesi'nde; Murat Başaran 21 Temmuz'da, Bedirhan Gökçe 28 Temmuz'da, Fatih Kısaparmak 4 Ağustos'ta ve Nuray Hafiftaş ise 11 Ağustos'ta konser verecek. Sanatçılar Ömer Karaoğlu, Burak Ahıskalı ve Fulya Ölmez de verecekleri konserlerle etkinliğe renk katacaklar. Ayrıca, Ramazan etkinliği alanında kurulacak olan iftar çadırı ile oruç ayının bereketi paylaşılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber