Trafik kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildi

Samsun-Ankara kara yolunda dün meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden 6 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Kazada 12 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asarcık Merkez Camii'nde yan yana dizilen 4 cenazenin namazları peş peşe kılınarak toprağa verilecekleri köylerine gönderildi. Cenazelerin Samsun'dan alınarak cenaze namazlarının kılınacağı cami avlusuna getirilmesi sırasında yakınları gözyaşlarını tutamadı. Asarcık'ın değişik köylerinde yaşayan cenaze sahipleri bir birlerine başsağlığı dilerken kendi cenazelerinin başında taziyeleri kabul etti.

6 kişinin hayatını kaybettiği kaza dün saat 17.30'da Samsun- Ankara kara yolunun 16'ncı kilometresinde Adalar mevkiinde meydana gelmişti. Yol çalışması sebebiyle ulaşımın bölünmüş yoldan geliş-gidişlerin tek şeritten sağlandığı bölgede hatalı sollama sebebiyle 55 GA 058 plakalı yolcu minibüsü ile 55 FU 454 otomobil kafa kafaya çarpışmıştı. Meydana gelen kazada minibüs sürücüsü Nadir Kocadayı (42) ile otomobil sürücüsü Kubilay Ünsal olay yerinde hayatını kaybederken minibüste bulunan 14 yolcu da yaralanmıştı. Kaza yerine gelen ambulanslarla Samsun'daki değişik hastanelere getirilen hastalardan Nurşen Doğan, Osman Kamuray ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Çekli ve Cemal Demirtaş da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Minibüste bulunan yolculardan Ferdi Çulha, Recep Demirci, İsa Dayı, Safi Demirtaş, Tuğba Uyanık, Ahmet Bengi, Mine Uyanık, Mürsel Canpolat, Fatma Dayı, Münevver Emlek, Abdullah Sarı ve Mesut Yurtal'ın ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavisi devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber