Mobese görüntüleri sürücü hatalarını gözler önüne seriyor

Osmaniye'de şehrin muhtelif yerlerinde bulunan mobese kamera görüntüleri, trafik kazalarında sürücülerin yapmış olduğu hataları gözler önüne seriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağırlıklı olarak motosiklet kazalarının yer aldığı mobese görüntülerinde, en ilginç motosiklet kazası Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana gelmiş. Söz konusu bulvar üzerinde trafik polisi bir araca ceza yazarken, ailesinin yanındayken aniden yola fırlayan bir çocuğa, seyir halindeki bir motosiklet önce çarpıyor, ardından da aynı motosiklet çocuğun üzerinden geçiyor. Kaza anı, saniye saniye kameralara yansırken, küçük çocuk ailesi tarafından hastaneye kaldırılıyor. Çocuğun kazayı hafif atlattığı bildirilirken, motosiklet sürücüsüne gerekli yasal işlem yapılıyor.

Kameralara yansıyan bir başka görüntü ise izleyenlere adeta 'Pes doğrusu' dedirtiyor. Görüntüde; Osmaniye'de kentin içinden geçen demiryolu hattında tren geçişi için yol, otomatik olarak bariyerlerce kapatılıyor. Bölgede tren geçişini bekleyen araçlar, uzun bir kuyruk oluşturuyor. Ancak bir süre sonra bir kamyon sürücüsü, kullandığı aracın şoför mahallinden inip, eliyle otomatik bariyeri kaldırıyor. Sonrasında aynı sürücü kamyonuna binip, demiryolundan trenin gelip gelmediğini kontrol etmeden karşı yöne geçerken, diğer araçlar da ona eşlik ediyor.

Diğer kamera görüntülerinde ise sürücülerin dikkatsizliği ve ışık ihlallerinden kaynaklanan kazalar gözler önüne seriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber