SBS'de Pazarcık birincileri FEM Dershanesi'nden

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çeşitli okullarda eğitim gören Anafen Dershanesi öğrencilerinden Mehmet Kocahal 490 puanla ilçe birincisi olurken, Beyza Apaydın 489 puanla ilçe ikincisi, Ziya Beyer ise 484 puanla ilçe 3.'sü oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pazarcık FEM Dershanesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Dershane Müdürü Hasan Çelik, il genelinde ilk 100'ün içindeki öğrenciler ile büyük bir başarıya imza attıklarını ifade etti. Öğrencileri, elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Çelik, dershane olarak bütün öğrencilere gereken her türlü desteği sağlayarak başarılı olabilmeleri için çaba harcadıklarını söyledi. Çelik, öğrencilere, yerleşecekleri okullarda da aynı başarıyı göstermeleri temennisinde bulundu.

SBS Pazarcık ilçe birincisi Mehmet Kocahal da SBS'de ilçe birincisi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Çok mutluyum. Okuldaki ve dershanemdeki öğretmenlerim ile ailemden aldığım desteklerle bu başarıyı elde ettim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki daha iyi bir puan alayım. 490 puan aldım. Ama yine de hayırlısı olsun. Hedefim en güzel Fen liselerinden birine yerleşmektir." dedi.

SBS'de elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Beyza Apaydın ise "Daha iyisi olabilirdi. Ama bu kadar oldu. 489 puan alarak ilçe 2.'si oldum. Okul ve dershanedeki hocalarımız bize destek oldular. Onlar olmasaydı bu kadar iyi bir puan alamazdık. Bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca, hedefim konusunda ailemle beraber oturup karar vereceğim." şeklinde konuştu.

SBS Pazarcık ilçe 3.'sü Ziya Bayer de elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu başarı 3 yılın birikimi, ailem bana destek oldu, ben de ilçede başarmanın gururunu yaşıyorum. Aileme, dershanedeki öğretmenlerime ve okuldaki hocalarıma teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bu başarıyı elde ettim. İnşallah bu başarının devamı ilerde daha da iyi olur." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber