NK Butik Beşevler'de açıldı

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD)'nin kadın girişimcilerinden Nimet Kaya, NK Butik'i Beşevler'de açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mağazada bulunan ürünleri özenle seçtiğini belirten Kaya, ?Müşterilere sunacağım ürünleri seçerken kaliteye ve şıklığa çok önem veriyorum. Terzilik ve moda tasarım eğitimim de var. Haliyle ürünlerimin dikişi ve tasarımları da benim için çok önemli.? dedi.

Şimdilik belli markaların tasarımların mağazasında satışa sunmaya hazırlayan Kaya, zaman içerisinde kendi tasarımları ve markasıyla müşterilerine ulaşmayı hedeflediğini ifade etti. Kaya, bu yüzden açtıkları butiğe, kendi adı ve soyadının baş harflerinden oluşan ?NK Butik' ismini verdiklerini belirtti.

NK Butik'in açılış töreni için reklam işlerini de BUGİAD ve KOSGEB desteğiyle işini kuran Funda Kayman üstlendi. Funda Kayak'a emeklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Kaya, ayrıca ModaSan Firma sahiplerinden Vedat Saygın ve eşleri Hasibe Saygın'a, organizasyondan sorumlu BUGİAD kadın girişimci üyelerinden Nalan Sonbay'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

NK Butik sahibi Nimet Kaya, BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Dilek Ataygeldi ve bu yıl Türkiye'nin Kadın Girişimcisi ödülüne layık görülen BUGİAD üyesi Nurcan Özdemir ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

NK Butik, Konak Mahallesi Eğitimciler Caddesi'nde hizmete açılan NK Butik, şıklığına önem gösteren Bursalı bayanları bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber