Polis, esrar katliamını son anda önledi

Bursa'da iki uyuşturucu taciri arasında bir esrar alım satımı sebebiyle yaşanması muhtemel çatışma, polisin çalışması sonucu son anda önlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, 1,5 kilo esrar için 7 bin TL karşılığında anlaşan iki grup arasında, malın teslim edilmemesi üzerine anlaşmazlık çıktı. Aralarında daha önceden de husumet bulunan uyuşturucu tacirleri, İstanbul ve Yalova'dan Bursa'ya gelmek üzere yola çıktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise alınan istihbarat üzerine çalışma başlattı. Dün akşam saatlerinde İstanbul yolunda yapılan uygulamada, zanlıları getireceği belirlenen iki araç durduruldu. Araçlarda bulunan 1'i bayan, toplam 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan Yeşim S.'nin (21) çantasında 3 silah ele geçirildi.

Yakalanan Ertan Y. (46), Dursun B. (32), Hakan D. (31), Yasin B. (24), Yeşim S. (21), Yavuz S.Ş. (34), Mikail Ç. ve Tarık K., sorgularının ardından, 'Uyuşturucu ticareti yapmak, silahlı eylem yapmaya azmettirmek, silahlı eyleme teşebbüs ve 6136 sayısı kanuna muhalefet' suçundan adli makamlara sevk edildi.

Zanlılar, Acemler Polis Merkezi'nden çıkarılışlarında, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber