Karasu'da SBS'de ilk 10 derecenin 9'unu FEM'li öğrenciler aldı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde faaliyet gösteren Fem Anafen Karasu Şubesi öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda büyük başarı elde etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karasu Fem Anafen Dershanesi Müdürü Ercan Soğucak, dereceye giren öğrencileri basına tanıttı. SBS'de yerleştirme puanına göre ilçede Tuba Cansız Güler, Halukcan Yümnü, Egemen Boskurt, Erşan Bayar, Emrecan Konyalı, Sinem Kulaç, Zeynep Topal, Muhammet Berat Özbay, Betül Dilsiz öğrencilerimiz ilk 10 derecenin 9'unu elde etti. Ayrıca 100 soruda 99 doğru yaparak Karasu Kocaali ilçesi birincisi olan Tuba Cansız Güler Sakarya dördüncüsü olarak İlçemizin gururu oldu.? diye konuştu.

Soğucak, 2012 YGS sonuçlarındaki ilk 18 derecenin 18 inin dershaneye ait olmasının ardından SBS sonuçlarındaki üstün başarının bir tesadüf olmadığını ortaya koyduğunu belirterek şunları kaydetti: ? Önümüzdeki günlerde açıklanacak olan LYS sonuçlarında da çok iyi başarılar bekliyoruz. Öğrencilerimizin bu başarısında disiplinli planlı ve öz verili bir çalışmalarının yanında fedakar öğretmen kadrosu sistemli çalışma, aile öğretmen ve öğrenci birlikteliği önemli bir yer tutmaktadır. Fem-Anafen Dershanesi olarak öğrencilerimizin milli manevi değerlere saygılı, güzel sahibi ve bunun yanında dünya standartlarında donanımlı gençler yetiştirme gayesindeyiz. Geleceğimizin mimarları olan öğrencilerimize başarılar diler emeği geçen başta aileler olmak üzere okul ve dershane öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber