EYAD, valiliğe üç özürlü aracı teslim etti

Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Afyonkarahisar Valiliği aracılığıyla özürlülere dağıtılmak üzere üç özürlü araca verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belçika'nın başkenti Brüksel'de yaşayan Emirdağlı'lar tarafından kurulan 'Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (EYAD) tarafından Afyonkarahisar'daki engellilere verilmek üzere gönderilen sterling marka akülü üç adet engelli aracı, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na, EYAD Başkanı Metin Edeer tarafından teslim edildi.

Özürlü araçların teslimi sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, "İnsanların birlik, beraberlik ve dayanışma halinde olması durumunda engellerin aşılmaması söz konusu olamaz. Bunun en güzel örneklerinden biri olan ve yurt dışında da göğsümüzü kabartan çalışmalarından dolayı EYAD Başkanını, yönetim kurulu ve dernek üyelerini kutluyorum" dedi.

Valiliğe teslim edilen araçları inceleyen Vali Balkanlıoğlu, araçların çok kaliteli ve kullanışlı olduğunu ifade ederek, araçların engelli vatandaşlara el ayak olacağını söyledi.

EYAD Başkanı Metin Edeer, Afyonkarahisarlı'Lara yönelik birçok çalışmalarının olduğunu belirterek, bu çalışmaların ve hizmetlerin yanında özürlüleri de unutmadıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber