18 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 10.45'te Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba'yı Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resmi törenle karşılayacak, saat 10.45'te konuk Cumhurbaşkanı Ondimba ile baş başa görüşecek, saat 11.15'te heyetlerarası görüşmelere katılacak, saat 12.15'te anlaşmaların imza törenine katılacak ve Ondimba ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. Saat 14.00'de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve beraberindeki 97. dönem kaymakam adaylarını kabul edecek olan Cumhurbaşkanı Gül, saat 18.00'de Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığı'nda düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığı'nın 92. kuruluş yıl dönümü ve sancak devir teslim törenine katılacak, saat 20.00'de Gabon Cumhurbaşkanı Ondimba'nın onuruna akşam yemeği verecek.

TBMM Başkanı Çiçek Pakistan'da

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Pakistan ziyareti kapsamında Parlamento Başkanı Seyyid Nayyar Hüseyin ve Meclis Başkanı Fehmida Mirza ile görüşecek. Kral Faysal Camii'ni de ziyaret edecek olan Çiçek, Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Raja Pervez Eşref ile ayrı ayrı bir araya gelecek. Çiçek, Meclis Başkanı Mirza'nın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 10.00'da Esenboğa Havalimanı'ndan Rusya'ya hareket edecek.

TBMM gündemi

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Japonya'da Mitsubishi CEO'su Yorihiko Kojima'nın onuruna vereceği çalışma yemeğine katılacak, Japon yatırım şirketlerinin başkan ve CEO'larıyla görüşmelerde bulunacak. Bakan Çağlayan, daha sonra Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın vereceği akşam yemeğine katılacak.

- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gürcistan Milli Savunma Bakanı Dmitri Şaşkin'in davetlisi olarak gittiği Gürcistan'da çeşitli temaslarda bulunacak.

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan'da merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in anıt mezarı ile Şehitler Anıtı'nı ziyaret edecek, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi 4. Bakanlar Toplantısı'na katılacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Taksim Grand Hyatt Otel'de saat 11.30'da Sürdürülebilirlik İçin İnovasyon-Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye programına katılacak, saat 16.00'da Avrupa Birliği Bakanlığı Ortaköy Ofisi'nde MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 15.00'te Londra 2012 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda milli sporcuların giyeceği kafile kıyafetlerinin tanıtımı için CER Modern'de düzenlenecek kıyafet defilesine katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kırıkkale'de saat 15.30'da valiliği, saat 16.15'de Sosyal Hizmet Merkezi'ni, saat 17.30'da belediyeyi, saat 18.15'de AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek.

Siyasi partilerin programları

- CHP'nin 34. Olağan Kurultayı, saat 08.30'da Ankara Spor Salonu'nda toplanacak. İkinci gün, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapılacak.

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 13.00'de parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, saat 12.00'de DSP Genel Merkezi'nde Venezuella Büyükelçisi Raul Betancourt ile görüşecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın alımını gerçekleştirdiği 879 memurun görev yerlerinin belirlenmesi amacıyla saat 12.30'da bakanlıkta kura çekimi yapılacak.

- Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak, saat 11.00'de Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin Geleneksel Hasat Bayramı'na katılacak.

- Ayaş Belediyesi tarafından saat 19.00'da Ayaş Cumhuriyet Meydanı'nda ?Uluslararası Gençlik Şöleni? ve ardından Hüseyin Kağıt konseri düzenlenecek.

- Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği (TMMOB) saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

- Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), saat 10.30'da Uluslararası Nelson Mandela Günü düzenleyecek.

- AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'nda saat 10.00'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Avcılar'da hedeflediği dev projeleri açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

- Süleymaniye Vakfı Din ve Fıtrat Araştırmaları Merkezi'nde saat 10.30'da namaz ve oruç vakitleri takvimi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenlenecek.

- Prof. Dr. Hakan Şentürk, Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Endoskopi Ünitesi 4. katta saat 11.00'de kanseri erken evrede yakalayabilen dünyanın en küçük mikroskobu CELLVİZİO cihazını hasta üzerinde tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenleyecek.

EKONOMİ GÜNDEMİ

----------------------------

- ?Marmara Ereğlisi LNG Terminali Kapasite Artırımı Mühendislik İşi? ihale teklifleri, saat 14.00'de BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde açılacak.

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, saat 10.30'da ?PRODCOM Sınıflaması? konusundaki eğitim programına katılacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürecek.

- Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında TSİ 21.00'de Macaristan'ın MTK-Budapeşte takımı ile karşı karşıya gelecek.

- Trabzonspor, üçüncü hazırlık maçında TSİ 20.00'de Trendword Arena Stadı'nda Belçika'nın Chaleroi takımıyla karşı karşıya gelecek.

- Medical Antalyaspor ile Mersin İdman Yurdu, saat 18.00'de Isparta Davraz'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

- Kulüplerin transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber