Kocaeli Fuarı, Ramazan'da da dopdolu

Kocaeli Fuarı, Ramazan'da da birbirinden farklı programlarla Kocaelililerin hizmetinde olacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fuarda organizasyonlar Ramazan geleneklerine uygun farklı programlarla sürecek. Güneş Sahnesi ile Yıldız Sahnesi'nde düzenlenen etkinlikler, iftar sonrası fasıl ve animasyon gösterileri şeklinde devam edecek. Güneş Sahnesi'nde her akşam saat 21.00'den itibaren fasıl, Yıldız Sahnesi'nde ise saat 20.50'den itibaren animasyon gösterileri sunulacak.

Çocuk tiyatro, palyaço, meddah-ortaoyunu, Hacivat-Karagöz, tasavvuf müziği, sanat müziği ve ilahilerin olacağı etkinliklerde alternatif programlar da yer alacak. Sihirbaz ve jonglörün de bulunacağı fuarda çocuk şov, harikalar dünyası ve geçmişten günümüze, Ramazan incisi, İstanbul'da bir akşam, gerçek rüyalar isimli sahne gösterileri yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıl boyunca yardımda bulunduğu vatandaşlara Ramazan ayında da yardım etmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Kocaeli'nde yaşayan ve gıda yardımından faydalanan yoksulluk ve yoksunluk içinde olan dar gelirli, muhtaç, kimsesiz 5 bin 540 adet 41 kart sahibine gıda yardımları yanı sıra Ramazan ayında 40 TL'nin hesaplarına yatırılacağını açıkladı. Yetkililer 40 TL'lik yardımdan faydalanmak için 41 kartın aktif olması gerektiğini vurguladı.

BAŞKAN, YOKSUL EVLERİNDE ORUÇ AÇACAK

Geçtiğimiz yıllarda Ramazan ayında fakir evlerinde orucunu açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu Ramazan ayında da geleneği devam ettirecek. İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayında farklı bir ilçede farklı bir mahallede ve farklı bir evde fakirlerle birlikte orucunu açacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber