Pursaklar'da 3 parkın temeli atıldı

.2012 11:41 Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz mevsiminde çalışmalarını hızlandırarak yeni imar yolları açarken bir yandan da yeni parklar yapmaya devam ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu kapsamda 3 parkın daha temeli atıldı.

Kız Meslek Lisesi yanına yapılan parkın kamelyaları kurularak çocuk oyun grubu ve spor aletlerinin yerleştirilmesine başlandı. Yürüyüş yolu için serilecek halı ve parkın çim ekiminin ardından bu parklar da hizmete açılacak. Üçüncü park ise Merkez Mahallesi Ulu Camii yanına yapılıyor. Buraya yapılacak olan parkın zemin düzenleme işleri başladı. Bu parkın da ağustos ayında hizmete açılması planlanıyor.

Pursaklarlılar yeni futbol sahalarına da en kısa sürede kavuşacak. Zemin çalışmaları tamamlanan futbol sahasının çevre düzenlemelerine başlanacak. Ekipler yeni imar yolları açmak için iş makineleri ile yoğun mesai harcıyor. Eğimli arazilerdeki kazı işlemlerini sürdüren ekipler yol için gereken düzleştirme çalışmalarının ardından asfalt serimine başlayacak. Çok sayıda sokakta çalışma yürüten Fen İşleri ekipleri, bir taraftan yol kazı işlerini sürdürüyor diğer yandan da yapılan yolları asfaltlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber