Eşi tarafından vurulan kadın, yaşam mücadelesi veriyor

Bayrampaşa'da bir kişinin eşini silahla yaralamasına ilişkin olayın nedeni ortaya çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk eşlerinden ayrıldıktan sonra ikinci evliliklerini yapan Muharrem Karabacak ve Mürüvvet Yıldız Karabacak birlikte Yıldırım Mahallesi eski Edirne Asfaltı üzerinde lokanta işletmeye başladı. İddiaya göre, Mürüvvet Yıldız'ın ilk eşinden olan çocuklarından dolayı sık sık tartışmaya başlayan çift, saat 10.00 sıralarında lokantada yine tartıştı.

Eşinin ilk evliliğinden olan çocuklara bakmak istemediği öne sürülen Muharrem Karabacak, Mürüvvet Yıldız'ı kurşun yağmuruna tuttu. Lokantanın kapısını kilitleyen Muharrem Karabacak eşine 8 el ateş etti.

Kol, bacak ve karın bölgesinden 8 kurşun yarası alan kadın lokantanın kapısına yönelerek yardım istedi. Kilitli kapı sebebiyle dışarıya çıkamayan kadını gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Bir süre sonra lokantadan çıkan öfkeli koca olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kanlar içerisinde yerde kalan Mürüvvet Karabacak ambulansla önce en yakın hastaneye kaldırıldı. İlk tedavisi hastanede gerçekleştirilen talihsiz kadın Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kadının hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber