Albay Köroğlu'na veda yemeği

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Albay Nuh Köroğlu onuruna veda yemeği verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 01:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü Uzunburun Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Vali Yılmaz'ın yanı sıra Tokat Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı, Vali Yardımcıları Sedat Oktar ve Hacı Mehmet Kara, ilçe kaymakamları, 48. Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Ünal Çaycı ile İl Emniyet Müdürü Osman Balcı katıldı.

Vali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Köroğlu'nun gecesini gündüzüne katarak çalıştığını, hem insani değerleri hem de titiz ve fedakar görev anlayışıyla örnek bir komutan olduğunu kaydetti. Albay Köroğlu'nun çoğu zaman jandarma karakollarında askerleriyle beraber kaldığını belirten Vali Yılmaz, "Komutanımız örnek bir insandır. Tokat'a veda ederken de arkasında güzel anılar bırakmış, görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Yeni görev yeri olan Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'nın kendisine ve ailesine hayırlı Uğurlu olmasını ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Albay Nuh Köroğlu ise kalbinin yarısının kaldığı Tokat'tan memnun ve bir o kadar da güzel duygularla ayrıldığını söyledi.

Vali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Nuh Köroğlu'na Tokat'ta gerçekleştirdiği önemli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber