Kıskanç koca önce eşini, sonra kendisini vurdu

Ümraniye'de, Hasan Gürbüz (34) adlı şahıs, bir aydır ayrı yaşadığı eşi Semiha Gürbüz'ü (28) aşırı kıskançlık sebebiyle tabancayla ateş ederek yaraladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hasan Gürbüz, daha sonra kendi kafasına sıkıp intihar etti. Hastaneye kaldırılan Semiha Gürbüz tedavi altına alındı.

Olay, Dudullu Mahallesi Osmaniye Korusu'nda meydana geldi. İddialara göre, Hasan Gürbüz son yıllarda eşini aşırı derecede kıskanmaya başladı. Eşinin kıskançlıklarına dayanamayan Semiha Gürbüz (28), bir ay önce çocuklarını da yanına alarak kardeşinin yanına yerleşti. Aile, ilk ayrılıklarının ardından geçen hafta barışmak için bir araya geldi. Hasan Gürbüz, bugün 'son fikrini öğrenmek istiyorum' diyerek eşiyle yine buluşmak istedi. Semiha Gürbüz, yanına bir bayan arkadaşını da alarak boşanmak istediği Hasan Gürbüz'ün yanına gitti. Çift koruda yürümeye başladı. Kısa bir süreliğine eşinin yanından ayrılan Semiha Gürbüz, çantasından bir şey alarak geri döndü. Bu sırada tabancasını çıkaran Hasan Gürbüz, önce eşine ateş etti, ardından kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin incelemelerin ardından Hasan Gürbüz'ün cesedi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber