FEM Dershanesi Gebze Şubesi'nden Türkiye 10.su

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershanesi Gebze Şubesi öğrencisi Beyza Ayşe Başpınar LYS sınavı, Y-TS-2 Puan türünde Türkiye 10.su oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

FEM Dershanesi Gebze Şubesi öğrencilerinden Beyza Ayşe Başpınar LYS sınavı, YTS-2 Puan türünde Türkiye 10.su olurken, Ferhat Karabatman Y-TM-1 puan türünde 537 puan alarak Türkiye 43.sü ve Ali Mercan TS-2 puan türünde 455 puan alarak Türkiye 91.si oldu. İlk yüzde 3 öğrencilerinin olduğunu belirten FEM Dershanesi Gebze Şubesi Müdürü Osman Türkmen, "Türkiye genelinde ilk binde 45 öğrencimiz var. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimiz aynı zamanda Kocaeli ve Gebze birinciliklerini de elde etmişlerdir. Hepsini teker teker tebrik ediyor, emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı ve velilerimizi de kutluyorum." dedi.

Başarının bir tesadüf olmadığının altını çizen Başpınar, "Ben özellikle önceki senelerdeki sistematik çalışmamın sonucunu aldım diyebilirim. Bu anlamda yıllardır bizimle yakın diyalog içinde olan, sadece eğitim değil, sosyal aktivitelerimiz de bize öncülük eden rehber öğretmenlerime ve anne babama verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hedefinin Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nü kazanmak olduğunu vurgulayan Başpınar, aldığı sonuçla beraber bu bölüme yerleşeceğinden dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber