Tozdan şikayet edilen Karaisalı Caddesi Büyükşehir Belediyesi'ne ait

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, toz nedeniyle şikayet konusu olan Karaisalı Caddesi'nin tüm alt yapı ve bakım işlemlerinin Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tuna, basında yer alan 'Yapılmayan hizmetler için belediye başkanlarına teşekkür ettiler' başlıklı haber üzerine açıklama yaptı. Kendi sınırları içerisinde bulunan Karaisalı Caddesi'nin bakımı, yapımı ve onarımı gibi tüm işlemlerinin 5393 sayılı Belediyeler Kanunu uyarınca Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gerektiğini vurguladı. Aynı caddeye bağlanan ve halen yapım çalışmaları süren 219. Cadde'nin de tüm bakımının Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu ifade eden Tuna, ?Ancak sorumlu belediyecilik anlayışıyla Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'ne hizmet vermek için Karaisalı Caddesi'ne paralel bir yol projemiz var. Bu cadde ile caddeyi besleyen ara sokakların yapımını biz gerçekleştiriyoruz.? diye konuştu.

Söz konusu caddenin projeli olması nedeniyle üst yapıdan önce alt yapısının tamamlanması gerektiğini kaydeden Tuna, ?Alt yapının tamamlanması için Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi bilgilendirildi. Girişimlerimiz sonucu MESKİ altyapı çalışmalarını başlattı.? açıklamasını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber