AKP'li Soydan: Seçim bekleyenler hava alır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2005 21:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, erken seçim beklentisi içinde olan siyasi partileri ?yenilen pehlivan'a benzeterek, ?Erken seçim beklentisi içinde olanlar havasını alır'' dedi.

Seçim bölgesi Reyhanlı'da ziyaret ve incelemelerde bulunan Milletvekili Mehmet Soydan, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Bu görüşmeleri sırasında köylülerin yol ve su gibi sorunları olduğunu belirlediğini belirten Soydan, ?Çözümlenmesi gereken sorunları çözümlemeye çalışıyoruz. Az kaynakla çok iş yapmaya çalışıyoruz'' dedi. Türkiye'de sıkıntılara rağmen çözümün AKP olduğunu ileri süren Soydan, şöyle konuştu:

?Zaman zaman seçim nutukları atmaya çalışanlar, yenilen pehlivanın yeniden güreşmek istemesinden başka hiçbir şey değildir. Parti yetkililerimiz, Başbakanımız, Meclis'in 2007 yılı Kasım ayında seçime gideceğini söylüyor. Halkın da bu yönde beklenti içinde olduğunu gördük. Dolayısıyla seçim bekleyenler hava alırlar. Böyle konuşabilirler ama AKP olarak tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi sürdürüyoruz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber