Antalya'da 65 yaş üzeri ve ağır engelliler ücretsiz taşınmaya devam edecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya 1. İdare Mahkemesi'nin 65 yaş üzeri vatandaşlar ile ağır engellilerin (yüzde 40 ve üzeri) toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmasını iptal eden kararının tebliğ edilmediğini duyurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. Belediye, yeni karar alınıp düzenleme yapılıncaya kadar 65 yaş üstü ve ağır engellilerin toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanmaya devam edeceğini açıkladı.

Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "İptal kararı henüz Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tebliğ edilmemiştir. Tebliği takip eden 30 günlük yasal süreç içerisinde, kararın temyizi de dahil her türlü hukuki işlem son aşamaya kadar yapılacaktır. Yeni kararlar ve düzenlemeler vatandaşlarımıza duyuruluncaya kadar geçecek süre içerisinde, eski uygulama aynen devam edecektir. Toplu taşıma araçlarında bu nedenle 65 yaz üzeri vatandaşlardan ve ağır engelli vatandaşlardan ücret talep edilmeyecektir. Aksi davranışların belediyemiz 444 37 08 numaralı telefon ve [email protected] e-mail adresine bildirilmesi rica olunur."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber