Yaz kampına katılan izciler sertifika aldı

İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü 2012 Yaz Etkinlikleri Programı, Tayyare Kültür Merkezi'nde veliler ve çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla coşku içinde gerçekleşti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etkinlikte konuşan kulüp başkanı Azam Ay, yıllardır gerçekleştirdikleri ?Yaz Okulu' faaliyetlerinin bu yıl da çok kapsamlı ve başarılı geçtiğini söyledi. Yaklaşık 250 öğrenci ile devam eden faaliyetlerin öğrencilere büyük kazanımlar sağladığına vurgu yapan Ay, ayrıca yazın öğrenilen bilgilerin ve kazanılan güzel alışkanlıkların unutulmaması gerektiğinin altını çizerek eğitimin tüm seneyi kapsamasını diledi. Bu konuda asıl, ailelere çok iş düştüğünü dile getiren Başkan Ay, kış okulu etkinlikleriyle ailelere destek olduklarını belirtti. Azama Ay, gençlere sunulan ahlak, karakter gelişimi, ilk yardım eğitimi, izcilik, yüzme, atıcılık, binicilik, futbol gibi birçok faaliyetin yanında Bursa'da bir ilk olan Bilek Güreşi Eğitimini de verdiklerini ifade etti.

Programa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de İrfan Gençlik Kulübü'nün çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek, gençliğe sahip çıkmanın önemine değindi. Öztürk, kulübün bu başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.

İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü 2012 Yaz Etkinlikleri Programı, Yaz Okulu öğrencilerinin yaptıkları çeşitli gösterilerinin ardından izcilerin yemin töreni ve turnuvalarda ödül kazanan öğrencilerin madalya ve sertifikalarını almasıyla son buldu.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber