Bolu'da binlerce insan iftarda buluştu

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İmarethane Sosyal Tesisleri'nde Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan iftar yemeğinde yaklaşık 2 bin kişi bir araya geldi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar yemeği için İmarethane Sosyal Tesisleri'ne gelen vatandaşlara ilk yemek ikramlarını ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert yaptı.

Ramazan'ın ilk gününde iftarını sosyal tesislere gelen vatandaşlarla birlikte açan Başkan Yılmaz iftar yemeği sonrası yaptığı açıklamada, "Dayanışma, kaynaşma ve paylaşma ayı olan bir Ramazan'a daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayır çarşısında da 2 bin kişilik iftar veriliyor. Burada öğrencilerimiz, yardıma muhtaç ailelerimiz yaşlılarımız bu gün burada iftarını açacak. Ramazan ayı boyunca iftar yemeğimiz devam edecek. Ramazandan önce de bin 500 kişiye yemek veriyorduk. Bunlar yardımsever Bolu halkının hizmeti. Allah Bolu halkından razı olsun. Bizlere destek veriyorlar bizd e onlardan aldığımızı imkanı olmayan insanlara doğru seferber etmeye çalışıyoruz. Ramazan'ın hepimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vatandaşlarla birlikte Ramazan'ın ilk gününde iftar yaparak coşkuyu yaşamak istediğini kaydeden Yılmaz, "Onların yanında olmak onların dertleri ile dertlenmek, sevinçlerine ortak olmak ve ramazanları kutlamak için buradayım. Bu sayede bütün Bolu'nun ve İslam aleminin Ramazan'ını kutluyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber