Aydın MHP'den eğitime neşter çağrısı

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, "Son yıllarda sınavlardaki başarı oranlarına baktığımızda eğitim alanındaki övünçlerimizin yerini hüsran ve umutsuzluk almıştır" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 09:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın yıllar boyu eğitim ve öğretimin en önemli kentlerinden birisi olduğunu savunan MHP İl Başkanı Fevzi Köse, "Aydın, adından da anlaşılacağı gibi aydınlanmanın ve eğitimin öncülüğünde başarılara hasıl olmuş bir şehirdir. Biz Aydınlıların en çok övündüğü şeylerden biride eğitim kalitemiz ve buna bağlı olarak sınavlardaki başarı oranlarımızdır. Lakin son yıllarda sınavlardaki başarı oranlarına baktığımızda eğitim alanındaki övünçlerimizin yerini hüsran ve umutsuzluk almıştır.

Biz MHP'si ailesi olarak eğitimden sorumlu kurum ve kuruluşların aileleri de içine alarak acilen çalışma başlatmasını, eksik ve aksak giden yerlere derhal neşter vurulması gerekliliğini belirtmek isteriz.

MHP'si olarak bu konuda yapılacak olan tüm çalışmalara katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu bildirir kamu, kurum ve kuruluşları göreve davet etmeyi bir borç biliriz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber