Ramazan öncesi umreye giden kolej ekibi döndü

Ramazan ayı öncesi kutsal topraklara giderek Umre ziyaretinde bulunan Alpaslan Ali Can Koleji öğretmen, öğrenci ve velileri yurda döndü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aralarında; Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mümtaz Nazlı'nın da bulunduğu 98 kişilik kafile, umre ziyaretini tamamladı.

Kutsal topraklardan dönen kafile, önce Antalya Havalimanı, daha sonra otobüslerle Uzay Çatı Halk Pazarı'na geldi. Umreciler, yakınları tarafından karşılandı.

"ÜLKEMİZ İÇİN DUA ETTİK"

Umre ziyaretinde bulunan Genel Sekreter İbrahim Şimşek ve Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mümtaz Nazlı, vatanın bölünmez bütünlüğü, dirlik ve birliği için dua ettiklerini bildirdi.

Umrenin çok Bereketli geçtiğini belirten kolejin İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Demirci, hep birlikte dua ettiklerini anlattı. Bu tür organizasyonların devam edeceğini aktaran Müdür Demirci, "Okulumuz, öğrenciler ve velilerimiz arasındaki ilişkilerimiz artıyor. Herkes umreden çok memnun ayrıldı. Kutsal mekanları görmek ayrı bir mutluluk verdi. Allah, orada yapılan duaları kabul etsin." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber