Aksaray'da çarşı ve sanayi polis merkezi birleştirildi

Aksaray'da sanayi ve çarşı polis merkezleri, eski nüfus müdürlüğünün olduğu binaya taşınarak tek çatı altında birleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki sanayi ve çarşı polis merkezleri tek çatı altında birleştirildi. Her iki polis merkez amirliğinin personeli ve araçları da bir araya getirilerek, Aksaray Polis Merkez Amirliği altında toplanırken, yeni gelen personel takviyesi de yapılarak polis sayısı artırıldı. Aksaray Polis Merkez Amirliği, bütün olaylara müdahale edecek konumda araç ve yeterli personeli ile motorize ve devriye görevleri ile de kentin tamamına hizmet verecek. Sanayi içinde bulunan Polis Merkez Amirliği'nin binası da Çocuk Şube Müdürlüğü'ne tahsis edildi. Artan çocuk suçları ile ilgili mücadeleyi daha etkin ve verimli kılmak için Çocuk Şube Müdürlüğü'nün yeri değiştirilerek Sanayi Polis Merkez Amirliği'nin binasına taşındı. Böylelikle 8/24 saat esasına göre sanayi içerisinde ve mıntıka dahilinde motorize ekipler gece ve gündüz sürekli devriye görevini yerine getirecekler. Sanayi esnafının ve vatandaşların güvenliği konusunda ekipler, tereddüde mahal bırakmadan görevlerini ifa edecekler.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, yapılan bütün çalışmaların Aksaray'a en iyi, en verimli, en etkili hizmeti verebilmek amaçlı olduğunu belirterek, güvenlik konusunda uzun zamandır gerekli fizibilite çalışmaların yapıldığını, hem araç hem personel yönüyle sayıların artırılarak şehrin merkezinde her yere müdahale edebilecek bir yerde bulunan Yeni Polis Merkez Amirliği'nin Aksaray'a hayırlı olmasını temenni etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber