Adana'nın tanıtımı için elimizden geleni yapmaya hazırız

Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beraberinde Şube Müdürü Naci Dönmez olduğu halde Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Mustafa Keleş, göreve atanmadan önce olumsuz adliye haberleri nedeniyle Adana ile ilgili farklı düşüncelere sahip olduğunu söyledi. Keleş, ?Adana'ya geldikten sonra bu görüşüm değişti. Çünkü Adana, dışarıdan görüldüğü gibi değil. Çok önemli potansiyele sahip. Çok farklı değerleri var. Bunu hep birlikte Türkiye'ye hatta dünyaya tanıtmamız gerek.? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz da tanıtım konusunda birlikte hareket etmeye hazır olduklarını anlattı. Çukurova coğrafyasının önemine değinen Aldırmaz, ?Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak 1500 fotoğrafın yeraldığı 500 sayfalık tanıtım kitabı hazırladık. Bu kitabı her yere ulaştırmaya, Adana'yı tanıtmaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, birbirlerine çeşitli kitap hediye ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber