Şahinbey Belediyesi'nden Ramazan'da ?Mahallede Şenlik Var'programı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?Mahallede Şenlik Var' programı, Yeşilkent TOKİ Konutları'nda başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan etkinliklerini ilçe geneline yaymak için Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösterilerde, ortaoyunu, Hacivat-Karagöz, komedi dans üçlüsü ve Arap bacı tiplemesi gösterileri yapıldı. Katıldığı etkinliklerde çocukların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun bir süre onlarla sohbet etti.

Yeşilkent TOKİ Konutları'nda oturan vatandaşlara müjde de veren Tahmazoğlu, ?Burada bulunan park alanın hızlı bir şekilde yapımını tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Burada ayrıca birde cami yapılacak olup, geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm ailelerimiz için hazırladığımız gıda paketlerini evlerinize teslim edeceğiz. Amacımız sizlerin burada mutlu huzurlu bir şekilde yaşamanızı sağlamaktır. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum.?dedi.

Öte yandan Şahinbey Belediyesi, Ramazan ayı boyunca hafta içi iftar sonrası 10 mahallede Ramazan etkinliği düzenleyecek. Yeşilkent TOKİ Konutları'nda başlayan etkinlik sırasıyla Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Dumlupınar Sosyal Tesisi, Ocaklar Sosyal Tesisi, Türktepe Sosyal Tesisi, Serinevler Sosyal Tesisi yanı, Boyacı Sosyal Tesisi yanı, Akdere Parkı, Kurbanbaba Parkı ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içinde yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber