TOKİ, İstanbul'da 1400 konut yapacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2005 01:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TOKİ iştiraki Emlak Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı'nın, Tek Çelik İç ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi ile yaptığı ortaklık ile Başak Şehir bölgesinde yaklaşık bin 400 konutluk "Misstanbul Evleri"nin startı verildi.

Toplam 101 dönüm alan üzerinde inşa edilecek "Misstanbul Evleri" zemin artı 11 kat olarak yapılacak. Orta ve üst gelir grubuna hitap edecek projede, müşteri talep ve beklentilerine yönelik pazar araştırması sonucu, konutların ödeme planları ve mimari özellikleri belirlenecek. Türkiye'nin büyük bankalarından biriyle güç birliği yaparak, konut almak isteyenlere de çok uygun kredi koşulları ve vadeler sunulacak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mehmet Çelik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, "Misstanbul Evleri"nin satışlarına sonbaharda başlanacağını, projenin 2.5 yılda tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti. Misstanbul Evleri'nin Trakya formasyonu üzerinde inşa edileceğini, inşaat sektörünün Türk ekonomisinin temel dinamiği olduğunu vurgulayan Mehmet Çelik, sektörde yaşanan hareketliliğin ekonominin bütün katmanlarında kendisini hissettirdiğini kaydetti.

Özel güvenlik, alışveriş merkezleri, oyun alanları, yüzme havuzlara, sauna, cep sineması, açık ve kapalı spor alanları, dinlenme tesisleri, yeşil alanlar, açık ve kapalı otoparklar ile "Misstanbul Evleri"nin bir cazibe merkezi olmasını hedeflediklerini sözlerine ekleyen Çelik, projelerinde hedefledikleri kesimin orta ve üst gelir grubuna sahip müşteriler olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber