Başkan Akova, yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ve Burhaniye Zabıta Müdürü Yüksel Yüce, Burhaniye'ye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burhaniye'nin güvenlik sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede, Burhaniye'nin geleceğe dönük planlarından da bahsedildi.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden atanan Mustafa Korkmaz, Burhaniye'ye atanmasından duyduğu mutluluğu Başkan Fikret Akova'ya, "Burhaniye gibi turizmi gelişmiş, çağdaş bir ilçeye atanmaktan onur ve gurur duyuyorum. İlçemizin güvenliği için elimizden gelen her türlü hizmeti yapmaya hazırız."dedi.

Başkan Fikret Akova'ya yurtdışında da bir çok hizmette bulunduğunu ifade eden Korkmaz, Burhaniye'nin emniyetini ve asayişini sağlamak için var gücümüzle çalışcağız dedi.

Başkan Akova'yla Burhaniye'nin sorunlarını konuşurken "Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürü Yüksel Yüce ile Burhaniye'nin sorunları ve asayişi için koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirten Korkmaz, belediye zabıta ekipleri ile birlikte bir ekip halinde çalışacaklarını belirtti. Tam bir sohbet havasında geçen görüşmede, Korkmaz, Başkan Fikret Akova'ya ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber