Teravih sonrası mehter büyük ilgi gördü

Erzincan'da teravih namazı sonrası mehter gösterileri ile başlayan programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ergenekon Mahallesi Muhammediye Camii'nde gerçekleşen program, AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ın katılımı ile gerçekleşti.

Ramazan etkinliklerini şehir merkezindeki programlara katılamayanların ayaklarına kadar götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Yüksel Çakır, düzenlenen etkinliklere katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erzincan'ın gelişen ve büyüyen bir kent kimliğine sahip olduğunu belirten Çakır, havaalanıyla, havayolu ulaşım imkanlarıyla, hızlı tren projeleri ve çevre illere duble yol bağlantılarıyla Ulaştırma Bakanlığının bu bölgede çığır açan yatırımlara imza attığına dikkat çekti. Erzincan'da üniversitenin büyüdüğünü de belirten Başkan Yüksel Çakır, Ramazan ayının dolu dolu kutlanması için belediye olarak bu tür programlar organize ettiklerini kaydetti.

AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle ise Erzincan Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonlar sayesinde bu mübarek günlerde hemşehrileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Karakelle, bu mübarek günlerde merhamet duygusundan yoksun canilerin iş başında olduğunu hatırlatarak, ?Bu topraklara can verip kan dökerek bu aziz vatanı bize bahşeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber