Doktorlar DERMANDER'in iftarında bir araya geldi

Derman Sağlık ve Eğitim Derneği (DERMANDER) tarafından düzenlenen iftar yemeği, Bursa'da görev yapan sağlık çalışanları bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kan bağışı kampanyaları başta olmak üzere, doğu illerine yönelik sağlık yardımları ve Afrika ülkelerine yaptığı bağışlarla dikkat çeken DERMANDER, sağlık çalışanları için Tavacı Recep'te iftar verdi. Programa, Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sunay Özkul, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, hastane başhekimleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren DERMANDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hamit Takcı, sağlık çalışanlarına yönelik yapılan faaliyetleri anlattı. Ramazan ayında düzenlenen iftar programlarının önemine değinen Takcı, yurt içinde ve yurtdışında iftar programları düzenlediklerini kaydetti. Destek veren herkese teşekkür eden Dr. Takcı, Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt'a ayrıca teşekkür etti.

AKAN: DERMANDER EN AKTİF SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ise DERMANDER'in kuruluşundan bu yana çok önemli hizmetlere imza attığını belirtti. Sağlık çalışanlarını biraraya getiren DERMANDER'e teşekkür eden Dr. Akan, şunları ifade etti. "Bursa'da 18 bin sağlık çalışanı bulunuyor. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz çok önemli. İşte DERMANDER bu amaca hizmet ediyor. Bu anlamda en aktif sivil toplum kuruluşu olarak karşımızda duruyor."

ÖZKUL: DERMANDERLE ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul da sağlıkta insanlara derman olmanın söz konusu olduğunu dile getirdi. Kendisinin de yardıma muhtaç insanlara derman olan bir kurumun başında olduğunu belirten Özkul, bu anlamda DERMANDER ile ortak çalışmalara imza atacaklarının altını çizdi.

DİLEK: TÜM VARLIĞIMIZLA BURSA'NIN YANINDAYIZ

Uludağ Üniversitesi Röktörü Prof. Dr. Kamil Dilek de DERMANDER'i 4-5 yıldır hayranlıkla takip ettiğini kaydetti. Prof. Dr. Dilek, DERMANDER'in çok önemli sosyal projelere imza attığını dile getiren Dilek, üniversite olarak tüm varlıkları ile DERMANDER'in ve Bursa'nın yanında olacaklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber