Kanalizasyon çalışması vatandaşları çileden çıkarttı

Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan kanalizasyon arıtma şebeke çalışmasının bir haftadan bu yana tamamlanamaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trafiğe kapatılan Çaydamar Mahallesi'nde vatandaşlar evlerine ulaşabilmek için alternatif yolları kullanmaya çalışıyor. Fakat alternatif yolların da dar olması trafik sıkışıklığına neden oluyor. Bir haftadan bu yana süren çalışmalar nedeniyle çoğu esnaf kepenk kapattı.

Mahallede esnaflık yapan Hasan Mercan ise ?Belediye yol akmasın diye demir kazıklar çakarak çalışma yapıyor. Baya zorlu bir çalışma yapıyorlar ama en azından tek şeritte olsa trafik verilmeli ama biz burada çok sıkıntı yaşıyoruz. Sabah dükkanı açıyoruz akşam kapatıyoruz. Ne müşteri geliyor ne bir şey oluyor. Bütün gün boş oturuyoruz. Her şeyi geçelim burası çok fazla toz oluyor. Zemin toprak içerisinde. Belediye burada sulama çalışması yapsa en azından böyle olmaz. Sadece geçtiğimiz gece çalışma yaptılar. Cuma günü çalışma biter diyorlar ama inşallah çalışma biter çünkü esnaf burada perişan oldu? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber