Kırıkkale'de huzur operasyonu

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin düzenledikleri ''Huzur Operasyonu" na katılan 121 personel, 3 kavşak ve umuma açık yerler üzerinde trafik ve asayiş yönünden denetimde bulundular

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ekiplerin yaptıkları arama ve taramalarla birlikte 380 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 2 yakalama kaydı olan kişi tespit edildi. Kontrolden geçirilen 71 otomobilden, 9 otomobil çeşitli eksiklikleri görüldüğü gerekçesiyle trafik den men edildi. 2 sürücüye alkollü araç kullandıklarından dolayı işlem yapıldı.

11 internet kafe kontrol edilirken 1 internete kafe hakkında işlem yapıldı. Üzerinde yasak kesici alet bıçak bulunduran 1 kişi hakkında işlem yapılırken, 24 sahte belgeli cep telefonu yakalandı.

Emniyet Müdürü Kadri Kartal, huzur operasyonu ile ilgili olarak ''Halkımızın güvenliği acısından umuma açık yerlerde ve kavşaklarda yapılan kontrollerde kimlik taşıma zorunluluğu bulunması ve gürültülü seslerle hiç kimsenin halkı rahatsız etmemesi konusunda yaptığımız kontrollar sürekli olarak devam edecektir" dedi.

Bu arada Kırıkkale'nin Yenidoğan mahallesi 29 sokak da bulunan 4 birane hakkında yapılan işlemler sonucunda 10'ar gün kapatma cezası verildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber