Eryaman'a kültür parkı inşa ediliyor

Etimesgut Belediyesi, Eryaman'a Kültür Parkı inşa ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Projede kır düğünü alanları, belediye ek hizmet binası, dinlenme ve spor alanları, amfi tiyatro ile sosyal ve kültürel donatılar yer alıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, parkı 29 Ekim'de açmayı planladıklarını söyledi.

Etimesgut Belediyesi, Eryaman'da tenis kortu olarak bilinen yıllardır atıl durumdaki 18 bin metrekarelik alanı TOKİ'den satın alarak Kültür Parkı yapımına başladı. Çalışmaları gece gündüz devam ettiği projenin 3 ayda tamamlanarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirilmesi hedefleniyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, göreve geldikleri günden bu yana gayrimenkul satışı yapmadıkları gibi belediyeye yeni gayrimenkuller kazandırdıklarını söyledi. Kültür Parkı projesinin uygulandığı alanı da 2009 TOKİ'den satın aldıklarını hatırlatan Demirel, "Buraya, belediye ek hizmet binamızın olduğu, kır düğünlerinin yapılabileceği çay bahçesi, dinlenme ve spor alanları olan güzel bir projeye gerçekleştiriyoruz. Çalışmalara başladık. İnşallah Cumhuriyet Bayramı'nda buranın açılışını yapacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber