Ankara'da silahlı kavga: Önce araya giren kadını, sonra kendisini vurdu

Ankara'da bir parkta oturan şahıslar arasında tartışma çıktı. Araya giren kadın, kavga eden kişilerden birisinin silahından çıkan kurşunla yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 01:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silahlı şahıs daha sonra kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulundu. 2 yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Gençlik Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, parktaki bankta oturan Ülkü Çuhacıoğlu (38) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, yan bankta bulunan Ahmet Konukçu (63) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Sözlü atışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Ahmet Konukçu silahını çekti ve yan bankta oturmakta olan şahsa yöneltti. Ateş açtığı sırada araya Ülkü Çuhacıoğlu girdi. Silahın patlamasıyla Çuhacıoğlu omzundan yaralandı. Daha sonra silahı kendisine yöneltip ateşleyen Ahmet Konukçu, intihar girişiminde bulundu. Ahmet Konukçu da yaralı olarak yere yığıldı.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Ankara Numune Hastanesi ile Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri etrafta delil araştırması yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber