Ünye eğitimde çıtayı yükseltti

Ordu Ünye'de okulların LYS'deki başarıları, ilçedeki eğitim çıtasını yükseltti. Anadolu Öğretmen Lisesi 12. sınıf öğrencisi Burcu Sevgili MF4 türünde ilçede sayısal birincisi oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başarılı öğrenci Burcu Sevgili, AÖL Okul Müdür Vekili Veysel Aydın ve Sınav Dershanesi Müdürü Osman Keskin, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu ziyaret etti. Sayısal 1.'si Burcu Sevgili, ?Ailemizin, okulumuzun ve dershanemizin desteğiyle bu zamana kadar düzenli bir çaba harcayarak bu yerlere geldik. Düzenli, sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde etmek mümkün. Samsun Tıp şu an tercihlerim arasında.? dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise şunları söyledi: ?Sevgili kızımız Burcu göğsümüzü kabartan bir başarı getirdi ilçemiz adına, ilimiz adına. Çok değerli eğitim camiasıyla yaptığımız görüşmelerde de Ünye'nin eğitim seviyesinin birçok vilayetlerin üstünde olduğu, hatta Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu çok net ifade eden hocalarımız var. İnanıyorum ki hedef olduğu an başarılar kendiliğinden geliyor. Diğer öğrencilerimize örnek olmasını istiyorum, bu başarılı öğrencimizin hayatta da başarılı olacağına inanıyorum. Biz Ünye belediyesi olarak bu tür başarılı bugüne kadar hep destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğimizi ifade ediyorum.?

Başkan Arpacıoğlu, Burcu Sevgili'ye başarısından ötürü teşekkür ederek, hediye takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber