Elbistan'da çatısı akan spor salonuna ek ödenek çıktı

Elbistan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait spor salonunun çatı onarımı ve bakımı için bütçede olmamasına rağmen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın isteğiyle 150 bin TL'lik kaynak aktarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce gündeme gelen ancak 2012 yılı bütçesine eklenmeyen Elbistan Spor Salonu çatı bakımı ve onarımı ile ilgili gelişme yaşandı. Yağışlı havalarda akan çatı nedeniyle salon içerisindeki malzemeler olumsuz etkilenmiş ve neredeyse kullanılamaz hale gelmişti. Konunun iletildiği AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yaptığı görüşmeler sonunda Elbistan için 150 bin TL'lik kaynak aktarılmasını sağladı.

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, çatı bakımı ve onarımı için ayrılan 150 bin TL'lik kaynağın hesaba yatırıldığını ve kısa süre içerisinde çalışmaların başlayacağını belirtti. Kısaca, şöyle konuştu:

"Spor salonumuzun çatısı iyi durumda değildi. Daha önce yapımı için talepte bulunduk ama karşılıksız kalmıştı. 2012 Yılı Spor Yatırımları bütçesinde yer almamıştı. Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal beyin gayretiyle bölgemize 150 bin TL'lik kaynak aktarıldı. Spor salonumuzun çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanacağına inanıyorum. Bu para ek ödenek olarak bölgemize aktarıldı. Hayırlı olsun. İnanıyorum ki gençlerimiz daha güzel bir salonda spor yapacaklar.?

Ayrıca Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından Kahramanmaraş bölgesinde 10 futbol sahası yapımı projesi için çalışmalar sürüyor. Proje kapsamında 1. Grup Merkez Elmalar ve Tevekkeli - Pazarcık Sakarkaya - Çağlayancerit Soğukpınar - Andırın Yeşilyurt ve Türkoğlu Büyükimalı Köyleri 2. Grup Afşin Alimpınar - Elbistan Karahöyük - Göksun Tombak - Ekinözü Kabaktepe Köyleri futbol sahasına kavuşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber