Malatya'daki silahlı saldırı

Malatya'da silahlı saldırı sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak 6 kişi yakalanırken, 2 kişi ise aranıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Battalgazi ilçe merkezinde geçtiğimiz 26 Temmuz Perşembe günü meydana geldi. İddiaya göre, araba alışverişi nedeniyle Ferdi A. adlı şahısla birlikte 4 otomobil ile gelen grubun, o esnada kahvehaneden çıkmakta olan grupla yaptıkları kavgada, silahla ateş açılması sonucunda Mehmet E. ve Ercan K. silahla, İlker E. ise başından aldığı darbe ile yaralanmıştı. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Ercan K. (30) hayatını kaybederken, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet E. ise tedavi altına alınmıştı.

Emniyetten verilen bilgiye göre, olaya karışan şüphelilerden F.A. (26), B.Ç. (28), B.S. (42), B.E. (26), M.B. (24) ve U.K. (22)

adlı şüpheliler yakalanırken, firarda oldukları bildirilen C.A. ve A.Y. adlı şüphelilerin de arandığı belirtildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesi'ne getirilirken, bazı şüphelilerin üzerinde kan izleri olduğu görüldü. Olayda kullanılan 1 adet tabanca ile 1 adet av tüfeğinin de polis ekiplerince elde edildiği kaydedildi.

Bu arada, olayın araba alım satımından kaynaklanan alacak-verecek meselesi neticesi meydana geldiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber